Mistä muualta Ne-Ka suojaimia saa


Takaisin etusivulle

    

Tervetuloa tilailemaan...

Tällä tilauslomakkeella voit tilata Ne-Ka tuotteita suoraan meiltä Finnsuojain OY:stä. Suojainpakettiemme (suojainosa + tekstiili) ohjevähittäishinnat ovat 35 euroa (kommando) ja 34 euroa (muut) kappaleelta. Pelkän suojainosan tai neuleosan myymme hintaan 19 euroa. Hintoihin lisätään postikulut (Kotimaanlähetys).

Kommandopipoista on olemassa erilliset lasten ja aikuisten koot. Kaulureita ja kaulaliinoja on vain yhtä kokoa, mutta niiden kanssa voi käyttää sekä lasten, että aikuisten kokoa olevaa suojainosaa. Muista siis valita haluamasi koko (lapsi/aikuinen) tilauksessasi.

Tämä lomake mahdollistaa ainoastaan yhden tuoteryhmän tuotteen tilaamisen kerrallaan. Jos haluat tilata useita eri tuotteita samalla kertaa, on sinun tehtävä useita tilauksia peräkkäin!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tilausta koskeviin kysymyksiin ja ongelmiin. Voit antaa meille palautetta Palautelomakkeella tai soittamalla toimistoomme puh. 0400-815649. Voit myös lisätä viestisi tämän lomakkeen Lisätietoja -kohtaan, ja palaamme asiaan sähköpostin tai puhelimen välityksellä.


Tuotteen malli ja väri:
 
Koko: Aikuinen Lapsi
 
Kappalemäärä:


Nimi:
Katuosoite:
Postinro: -toimipaikka:
Maa:
 
Puhelin:
Sähköposti:
 
 
Lisätietoja: